michael juseph jackson.


En och en halv månad har gått sedan Michael Jacksons död, men ännu har hans kropp inte jordfästs, utan ligger nedfryst på Forest lawn-kyrkogården i Hollywood Hills.

Jackson är gömd och nedfryst

NEW YORK/LONDON. Michael Jackson begravning stoppas av ett drama som splittrar familjen. I väntan på jordfästning förvaras stjärnans kropp i ett frysskåp på en hemlig plats i Los Angeles. Mamma Katherine Jackson hälsar regelbundet på hos sin son på den tillfälliga viloplatsen.

Flera medlemmar i familjen Jackson uppger för TMZ, som var först med nyheten om Michael Jacksons död, att stjärnans kropp finns på Forest Lawn-kyrkogården i Hollywood Hills, i Kalifornien, men att den ännu inte jordfästs.
Kvarlevorna har i stället frysts ner och förvaras på en hemlig plats på kyrkogårdens område i väntan på att familjen ska bestämma sig för var graven ska ligga.
Men Michael Jackson är inte ensam. Hans mamma, Katherine Jackson, 79, gör regelbundna besök på den tillfälliga viloplatsen, uppger källor för TMZ.
Frågan om var Michael Jackson ska få sin sista vila har utvecklats till ett familjedrama som splittrar familjen Jackson.
På den ena sidan står Michael Jacksons storebror, Jermaine Jackson, 54, som vill att graven ska ligga på stjärnans ranch, Neverland.

Hatade NeverlandMen han är ensam om denna åsikt, övriga familjemedlemmar vägrar att låta Michael Jackson få sin sista vila på Neverland.
Ny vändning om "Blanket"Samtidigt skriver den brittiska tidningen News Of The World att ambulansrapporten visar att Jackson redan var död när sjukvårdarna kom till hans hem.
Enligt Sunday Mirror anklagas nu läkaren Conrad Murray för att ha ägnat tiden åt att ringa familjemedlemmarna i stället för att försöka återuppliva stjärnan.
Och följetongen om vem som är mamma till yngste sonen "Blanket" har också tagit en ny vändning, då den amerikanska författaren Nanette Hernandez säger sig veta att det inte var en surrogatmamma som födde honom.
Hans biologiska mamma ska vara en brittisk barnflicka som fick betalt för att bära Jacksons barn.
- Hon är inte bara någon som bar ägget i sin livmoder. Hon har DNA-bevis på att "Blanket" är hennes, säger Hernandez enligt People.

 

fakta.

UTREDNINGEN OM JACKSONS DÖD PÅGÅR ÄN
* Den 25 juni i år drabbades Michael Jackson av hjärtstillestånd
i sitt hyrda hem i Holmby Hills. Klockan 14.26 förklarade stjärnan
död på Ronald Reagan UCLA Medical Center i Los Angeles.
* Utredningen om vad som orsakade döden pågår ännu.
Fokus är på Michael Jacksons läkare, Conrad Murray, som dock
inte inte delgivits misstanke om brott.
* Polisens teori är att Murray gav sin patient propofol på dödsdagens morgon. Narkosmedlet ska enligt polisens teori har orsakat stjärnans
död.












K-K-o-m-e-n-t-e-r-a!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0