Kat-fighit i blogg världen







Glåporden haglar på webben – och alla vägar leder till ... Katrin Zytomierska

  Enligt Bloggportalen heter Sveriges största blogg Kissies.se med över 700 000 besökare. Den drivs av Alexandra ”Kissie” Nilsson, en tonårstjej i Stockholm med intressen som shopping, fester och skönhetsingrepp. Trots att hon är relativt ny i leken har hon redan hunnit ge sig in i en rad bråk. Katrin Zytomierska kallas ”gammal hagga” och Blondinbella hånas för sin dåliga hy.

Katrin Zytomierska driver landets mest konfrontationsglada blogg – ”Fuck you right back”. Frågan är om det finns någon kvinnlig svensk bloggare som hon INTE varit i fejd med. Carolina Gynning, Kenza, Kissie, Anna Book och Blondinbella. Men vilka är de här tjejerna? Och varför envisas de med att bråka med varandra? Nöjesbladet kartlägger bloggstjärnorna – och bloggbråken.

Blondinbella vs. Zytomierska och Gynning

  Blondinbella skrev ett inlägg om vikthetsen bland unga tjejer. Hon nämnde Gynning och Zytomierska som exempel på kända kvinnor som ökar den pressen genom att blogga mycket om bantning.

Gynning gav svar på tal och kallade Blondinbella för ”en fejkförebild”, ”präktig” och ”skenhelig”. Även Zytomierska replikerade och utbrast att den unga bloggerskan var en ”hycklande lillgammal skitgris som ska ta och koppla av några kilo”.

Zytomierska vs. Kissie & Gynning

  Storbloggerskorna Zytomierska och Kissie spelar elakpingis med inlägg riktade mot varandra.

Fejden fick nyligen bränsle när fotografen Bingo Rimér, Zytomierskas pojkvän, övervägde att skicka plagg från sitt klädföretag till Kissie i reklamsyfte.

Vilket genererade en brasklapp på Zytomierskas blogg:

”Kissie, om du rör vid Bingos mysdress så kommer jag att förfölja dig tills du blir tvungen att lägga ner din blogg” skrev hon.

Bollen kom tillbaka från Kissie:

”Perfekt att hon är tillsammans med Bingo Rimér, han kanske frågar henne tillslut om hon vill vika fettet i något uppslag?”

Även Carolina Gynning gav sig in i matchen och försvarade Kissie i ett öppet brev till Zytomierska.

”Du tycker att unga bloggerskor är fördummande och det är ju inte du?” skrev hon bland annat.

Brevet tog Zytomierska som ”ett taffligt försök att få igång ett bråk” för att öka läsarsiffrorna, vilket hon inte ville nappa på.

Zytomierska vs. Kenza

  I ”Vakna med The Voice” avslöjade Zytomierska för radiolyssnarna att en stjärnproducent var succébloggerskan Kenzas hemlige pojkvän.

Uppgifter som visade sig vara felaktiga. Kenza dementerade surt på sin blogg:

”Att inte människor har något bättre för sig än att sprida rykten om en liten 18-årings privatliv.”

Kenza vs. Blondinbella

  Ett jobb som reporter på MTV under Music Awards i New York skapade sura miner när Kenza, som först var tillfrågad, fick halsfluss.

Hennes vikarie blev Blondinbella.

Från sjuksängen skrev en upprörd Kenza att hon inte fått någon vidare credd av sin bloggkollega:

”Att varken media, MTV eller Bella kan nämna att hon fick VMA-jobbet för att jag blev sjuk gör mig förbannad”, skrev hon.

Kissie vs. Blondinbella

  Kissie har häcklat Blondinbellas utseende flera gånger, bland annat på sin ”dissarlista”.

Blondinbella gav igen för några veckor sedan och anklagade Kissie för att ha dåligt självförtroende:

”Jag önskar att jag kunde spruta in en självkänsla-dos i henne, i stället för all restylane som hon trycker in i
läpparna.”

Carolina Gynning

Fotomodellen blev ett känt ansikte när hon klev ur ”Big brother”-huset som vinnare 2004. Numera programledare och konstnär. Fyller bloggen ”I swear to tell the truth and other stories” med snaskiga bilder, måleri, mode och pendlande sinnesstämningar.

Blondinbella

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 19-åring politiskt aktiv (MUF) och modeintresserad innerstadstjej, som länge ledde ligan över de mest lästa – och hatälskade – bloggarna. Bloggen har genererat lukrativa sidoprojekt. Isabella håller numera föreläsningar om entreprenörskap och skriver på en bok.

Kenza

Har haft över 730 000 besökare. 18-åriga Kenza Zouiten tog studenten i våras, jobbar på MTV och designar kläder. Hon är matte till chihuahuan Armani och avgudar det tyska bandet Tokio Hotel.

Linda Rosing

Dokusåpadeltagare (”Big brother”) som blev skandaldrottning. Försörjer sig på sin blogg som handlar om vardagliga ting, familjen, skönhetsingrepp, kändismingel och den växande gravidmagen (väntar barn med Peter Thelenius). Precis som många andra kända bloggerskor har den 35-åriga mamman fått utstå återkommande trakasserier i kommentarfältet.




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6121989.ab


Kommentarer
Postat av: modemix

haha drama :D

2009-11-15 @ 02:10:42
URL: http://modemix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0